• Uw gegevens

  • * Verplicht

TECH360 Coachen

TECH360 volgt de laatste inzichten rondom lerende organisaties en koppelt die inzichten aan diepgaande kennis van het garagebedrijf. In jouw bedrijf, op de werkvloer, wordt verreweg het meeste geleerd door gewoon te werken. Door te doen. Al dan niet met de hulp van onze automotive vraagbaak. De monteur van nu leert vooral door te werken. En door samen te werken. Elkaar coachen, kennis delen en feedback geven is een wezenlijk onderdeel van de TECH360-aanpak. Niet kennis uit een boekje, maar kennis door te werken én kennis door samen te werken. Door te coachen en gecoacht te worden. Daar draait het om bij TECH360.

WESP

Rendement van de vent is de eerste klap. Daarvoor bel, app en mail je met onze experts. Rendement van de tent is de tweede klap. Dat is precies waar het bij WESP om draait. Om rendement. Als je aan rendement wil sleutelen, dan moet je eerst weten hoe je het nu doet. Hoe je het doet ten opzichte van collega’s in de markt. En waar je naartoe moet. Maar vooral hoe je er komt. Met TECH360 en WESP sleutel je aan deze zaken. Aan het rendement van de tent.

Bedrijf op Orde

TECH360 draait om rendement. We willen elke medewerker van jouw garagebedrijf effectiever en efficiënter laten werken. Jou ook. Werken jij en jouw collega’s dan nu zo extreem ineffectief en inefficiënt? Vast niet, maar we weten dat onze experts van Bedrijf op Orde altijd een paar procenten rendementsverbetering weten te realiseren door aan jouw processen te sleutelen. Een paar procenten die ertoe doen.

RI&E

TECH360 draait om jouw garagebedrijf. En dat bedrijf moet blijven draaien. Jouw medewerkers moeten aan de gang blijven. En de gang van auto’s op en van de brug moet ook zo min mogelijk worden verstoord. Dan moet je risico’s zoveel mogelijk uitsluiten. Niet alleen omdat een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) verplicht is, maar omdat het bij jou ook draait om jouw mensen. Rendement en een veilige werkomgeving kunnen hand-in-hand gaan.

Skillsmanager

Elkaar coachen, kennis delen en feedback geven is een wezenlijk onderdeel van TECH360. Kennis opdoen door samen te werken. Beter samenwerken doet het garagebedrijf met Skillsmanager. Skillsmanager is een tool om coaching, kennisdeling en feedback te bevorderen. Met Skillsmanager hebben werkgever en werknemer het ideale gereedschap in handen voor een gedegen evaluatie van functioneren en prestaties.

ABONNEMENT PER GARAGE

Eén jaar optimale ondersteuning en training.

  • Onbeperkt Vraagbaak (technische helpdesk)
  • Jaarlijks Pass Thru tegoed t.w.v € 275,-
  • 1 Monteur
  • Kennistest
  • Twee trainingsdagen per jaar (14.00 – 20.00 uur)

TECH360 aanvragen play_arrow