• Uw gegevens

  • * Verplicht
Concreet? Onze omzetstijging vergeleken met afgelopen jaar is meer dan 10%.
André Zieleman

Rendement van de tent.

Rendement van de vent is de eerste klap. Daarvoor bel, app en mail je met onze experts. Rendement van de tent is de tweede klap. Dat is precies waar het bij WESP om draait. Om rendement. Als je aan rendement wil sleutelen, dan moet je eerst weten hoe je het nu doet. Hoe je het doet ten opzichte van collega’s in de markt. En waar je naartoe moet. Maar vooral hoe je er komt. Met TECH360 en WESP sleutel je aan deze zaken. Aan het rendement van de tent.

Weten waar het om draait.

Koppel jouw garagesysteem aan WESP en krijg inzicht in jouw prestaties. Niet na een jaar of kwartaal, maar elke dag. Je krijgt helder inzicht in de getallen waar het echt om draait. Je realiseert omzetstijging, hogere klanttevredenheid en een beter rendement. Dat doe jij niet alleen, achter een beeldscherm. Dat doe je met samen met onze coaches. Die jouw wereld begrijpen en jouw taal spreken. Die weten waar winst te behalen valt in een garagebedrijf.

Samen werken en leren.

Je hebt nu al data. Nuttige data die jou kunnen helpen jouw garagebedrijf van nu op het niveau van morgen te houden. Dat garagebedrijf een stap verder helpen. Die data heb je dus al in jouw systemen zitten. Het is slechts een kwestie van die data ontsluiten, lezen en dan het bedrijf verbeteren. Klinkt ingewikkeld, maar TECH360 en WESP maken het toegankelijk. Voor jou en jouw mensen. Met TECH360 en WESP haal je het optimale uit de volgende garagesystemen: WinCar, Carsys, Autoflex, Driver, SnelStart, PROFI-Werkstatt, Easy-work (Autotaal), Autoline, VCS, GrandPrix, I’Car, Gaston, SFK, Werbas, KFZwin, abis KFZ, AutomaaT, carIT en Repdoc.

ABONNEMENT PER GARAGE

Eén jaar optimale ondersteuning en training.

  • Onbeperkt Vraagbaak (technische helpdesk)
  • Jaarlijks Pass Thru tegoed t.w.v € 295,-
  • 1 Monteur
  • Kennistest
  • Twee trainingsdagen per jaar (14.00 – 20.00 uur)

TECH360 aanvragen play_arrow