• Uw gegevens

  • * Verplicht

TECH360 Ondersteunen

TECH360 draait om jouw garage. Daar wordt 70 procent van alle autokennis aangeleerd. Leren door te werken. En leren van TECH360. In jouw garage, onder jouw brug. Niet in een klaslokaal, niet uit een boek. Want jij wil jouw mensen onder de brug en niet in een klaslokaal. En doeners leren graag met hun handen, niet uit een boek. Bij TECH360 is alles er op gericht om jouw garagebedrijf effectiever en efficiënter te maken. Handel binnen halen en binnen houden.

Vraagbaak

TECH360 draait om het echte middelpunt van jouw garage: de brug. En dan draait het bij ons niet om een volle brug, maar om het aantal auto’s dat jij op de brug krijgt. Per week, per dag, per uur. De brug moet vol, maar ook sneller leeg. Plaats maken voor de volgende klus. Dat is waar TECH360 om draait: efficiency.

Remote Services

Alles weten van elk merk auto? En ook nog alle apparatuur in huis hebben om met elk type auto te kunnen communiceren? Dat is voor weinig universelen weggelegd. We kunnen ook niet elke monteur alles leren, maar we kunnen wel elk garagebedrijf helpen. Altijd. Ook met zaken die een universeel nu nog noodgedwongen naar een merkgarage moet sturen. Zoals het inlezen van een sleutel of een trekhaak. Vanaf nu leun je niet meer op de service en snelheid van een merkdealer, vanaf nu leun je op TECH360.

Pass Thru

Er hebben zich al zoveel collega’s op stuk gebeten, dat het een uitgekauwd begrip is geworden: ‘service op dealerniveau’. Technisch kon het allemaal wel, toegang krijgen tot dezelfde bronnen die de merkgarage bij jou drie straten verderop ook heeft. De merkfabrikanten moesten wel, van ‘Brussel’. Maar eigenlijk willen ze niet. En werpen ze zoveel drempels op dat ‘service op dealerniveau’ in de praktijk bijna onmogelijk lijkt. TECH360 slaat met Pass Thru nu echter een bres in de obstakels van de merkfabrikanten. 

Pro-certificering

TECH360 draait om het rendement van jouw brug. Meer auto’s sneller op en ván de brug. Klinkt simpel. Maar we weten ook dat het in de praktijk niet altijd simpel is. Omdat autotechniek steeds complexer wordt. Dat sommige probleemgevallen nu nog worden weggestuurd naar een specialist of zelfs een merkdealer. Niet goed voor het rendement van jouw brug.

ABONNEMENT PER GARAGE

Eén jaar optimale ondersteuning en training.

  • Onbeperkt Vraagbaak (technische helpdesk)
  • Jaarlijks Pass Thru tegoed t.w.v € 295,-
  • 1 Monteur
  • Kennistest
  • Twee trainingsdagen per jaar (14.00 – 20.00 uur)

TECH360 aanvragen play_arrow