• Uw gegevens

  • * Verplicht

TECH360
Pass Thru

Er hebben zich al zoveel collega’s op stuk gebeten, dat het een uitgekauwd begrip is geworden: ‘service op dealerniveau’. Technisch kon het allemaal wel, toegang krijgen tot dezelfde bronnen die de merkgarage bij jou drie straten verderop ook heeft. De merkfabrikanten moesten wel, van ‘Brussel’. Maar eigenlijk willen ze niet. En werpen ze zoveel drempels op dat ‘service op dealerniveau’ in de praktijk bijna onmogelijk lijkt. TECH360 slaat met Pass Thru nu echter een bres in de obstakels van de merkfabrikanten.  

 

 

Er wordt in de markt nog onderschat hoe belangrijk het originele, digitale onderhoudsboekje straks wordt. Voor de automobilist, maar ook voor de universele garagehouder.
Emiel Oskam

Doorbraak voor Pass Thru.

Pass Thru is nu werkelijkheid voor ieder universeel garagebedrijf. De bron is bereikbaar. Digitale onderhoudsboekjes zijn eindelijk bereikbaar voor de onafhankelijke garagehouder. Om ‘Pass Thru’ hingen wellicht net zo veel rookwolken als om ‘service op dealerniveau’, maar TECH360 zorgt voor de doorbraak. Jouw werkvloer staat via TECH360 in direct contact met servers en service van autofabrikanten.

Bronnen ontsluiten.

Als de rookwolken zijn opgetrokken, dan is Pass Thru eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld. Het is alleen ingewikkeld gemaakt. Bij elke autofabrikant is het anders geregeld, moeilijk gemaakt – bewust of onbewust. Voor een individuele garagehouder haast onmogelijk in te regelen voor een merk. Laat staan voor alle merken. Wij zijn echter TECH360, het meest complete systeem van technische ondersteuning en training. Wij hebben die techniek voor elk merk voor elkaar.

Rechtstreeks in verbinding.

Inmiddels faciliteert TECH360 25 rechtstreekse inbelverbindingen tussen nederlandse garagebedrijven en computercentra van merkfabrikanten. Rechtstreekse lijnen naar bijvoorbeeld München, Wolfsburg, Parijs, Göteborg en Coventry. Exact dezelfde inbelverbinding die de merkgarage bij jou verderop ook heeft. Toegang tot hetzelfde, originele onderhoudsboekje. Tot re-calls, service bulletins en software-updates. En met de ondersteuning van TECH360 als het nodig is. Want wij weten waar het om draait in jouw bedrijf.

ABONNEMENT PER GARAGE

Eén jaar optimale ondersteuning en training.

  • Onbeperkt Vraagbaak (technische helpdesk)
  • Jaarlijks Pass Thru tegoed t.w.v € 275,-
  • 1 Monteur
  • Kennistest
  • Twee trainingsdagen per jaar (14.00 – 20.00 uur)

TECH360 aanvragen play_arrow