• Uw gegevens

  • * Verplicht

TECH360
Pro-certificering

TECH360 draait om het rendement van jouw brug. Meer auto’s sneller op en ván de brug. Klinkt simpel. Maar we weten ook dat het in de praktijk niet altijd simpel is. Omdat autotechniek steeds complexer wordt. Dat sommige probleemgevallen nu nog worden weggestuurd naar een specialist of zelfs een merkdealer. Niet goed voor het rendement van jouw brug.

We zijn begonnen met DieselPro. Toen we merkten dat het echt werkte, hebben we twee man TurboPro gemaakt. Binnenkort zullen ook wel hybrids op de brug krijgen, dus HybridPro is de logische volgende.
Arie Hesselink

Experts voor pro’s

TECH360 kent de praktijk en de probleemgevallen. We zetten daar onze Pro-programma’s tegenover: met de ondersteuning van TECH360 kunnen garagebedrijven AircoPro, ADAS-Pro, BrakePro, DieselPro, Hybrid/EV Pro en TurboPro worden. Dan blijft minimaal één monteur altijd geschoold en TECH360 levert het juiste gereedschap, soepele garantievoorwaarden en marketingondersteuning. Met uiteraard de korte lijnen naar onze experts. Door onze Pro-programma’s blijft jouw garage van nu op het niveau van morgen.

AircoPro

TECH360 geeft je een bredere kijk op de automotive wereld. We helpen je inspelen op nieuwe klantvragen. Of klantvragen die je wel al kreeg, maar niet kon beantwoorden. Zoals complexe reparaties aan airconditioningssystemen. Misschien miste je de juiste kennis, de juiste gereedschappen en de juiste materialen. En de mogelijkheid terug te vallen op een expert als het te complex werd. Dergelijke klussen houdt je tegenwoordig op jouw eigen brug, met het AircoPro-programma van TECH360.

Lees meer over de AircoPro training

DieselPro

TECH360 draait om efficiëntie en effectiviteit. Elke klus moet snel op de brug en weer zo snel mogelijk van de brug. Elke klus, dus ook de diesel-klussen. Een DieselPro kan elk dieselprobleem aan. Snel en effectief. Met toegang tot een compleet systeem van technische ondersteuning en training. Toegang tot de beste onderdelen, kwaliteit voor een scherpe prijs. En directe toegang tot de kennis van de beste diesel-diagnose-specialisten van Nederland.

Lees meer over de DieselPro training

Hybrid/EV Pro

Door onze Pro-programma’s blijft jouw garage van nu op het niveau van morgen. TECH360 helpt je continu voorbereid te zijn op nieuwe ontwikkelingen. Hybride en elektrische voertuigen zijn inmiddels niet meer nieuw, die komen nu ook in beeld voor de universele garagebedrijven. Jouw monteur kan een hybride-probleem net zo goed aan als een monteur van een merkdealer. Met de juiste ondersteuning en de juiste training. Daar draait het om bij TECH360.

Lees meer over de Hybrid/EV Pro training

TurboPro

Je hoeft slechts één van jouw monteurs een keer per jaar naar onze TurboPro-training te sturen en dan mag je een TurboPro-schildje op jouw gevel schroeven. Maar daar draait het natuurlijk niet om. Het draait om de kennis die jouw monteur meeneemt, terug naar jouw werkvloer. En om de ondersteuning die daarbij hoort. Geen enkele turbo-klus mag nog onopgelost jouw garagebedrijf uit rijden, dankzij ons complete systeem van technische ondersteuning en training.

Lees meer over de TurboPro training

BrakePro

De reminstallatie in een voertuig is een veiligheidssysteem. Reparatiewerkzaamheden aan het remsysteem mogen alleen door opgeleid personeel worden uitgevoerd. Wij helpen jou om BrakePro te worden. Met de juiste gereedschappen, de juiste onderdelen en de juiste reparatie-instructies. Samen met de expertise van Hella Pagid Brake Systems bieden we je handvaten om zelfs met de meest geavanceerde remsystemen te kunnen werken.

Lees meer over de BrakePro training

ADAS-Pro

De ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) komen steeds vaker voor in de nieuwste generatie voertuigen en zijn ontworpen om tijdens het rijden veiligheid en comfort te bieden. Ze kunnen bestaan uit diverse systemen, zoals: autonoom noodremmen, adaptieve cruise control, rijstrook detectie en voetgangers- en verkeersbordherkenning.

De ADAS-Pro training van TECH360 helpt jou om inzicht te krijgen in de toepassingen van ADAS systemen, het herkennen van sensoren en de functie ervan en uiteraard het uitvoeren van de benodigde kalibraties.

Lees meer over de ADAS-Pro training

ABONNEMENT PER GARAGE

Eén jaar optimale ondersteuning en training.

  • Onbeperkt Vraagbaak (technische helpdesk)
  • Jaarlijks Pass Thru tegoed t.w.v € 295,-
  • 1 Monteur
  • Kennistest
  • Twee trainingsdagen per jaar (14.00 – 20.00 uur)

TECH360 aanvragen play_arrow