Onbeperkt technische ondersteuning
Praktijkgerichte trainingen
Jouw toegang tot fabrikanten data

Over TECH360

Het draait om jouw garage.

✓ Onbeperkt technische ondersteuning
✓ Praktijkgerichte trainingen
✓ Jouw toegang tot fabrikanten data
✓ Diagnoses stellen op afstand

Het draait om jouw garage.

360º ondersteuning

Waar draait het nu echt om in jouw garage? Om die auto op de brug. En om jouw technisch specialist onder de brug. Die moet de klus klaren. Snel, effectief en efficiënt. Maar die auto op de brug wordt steeds complexer. Autokennis kan innovatie niet meer bijbenen. Dat kun je ook niet verlangen van die man of vrouw onder de brug. Wel van TECH360, het enige automotive expertisesysteem dat jouw garagebedrijf als middelpunt heeft. Want dat is waar het echt om draait.

TECH360 in jouw garagebedrijf

Een compleet systeem van technische ondersteuning en training

.

70%

Leren in de praktijk

TECH360 draait om jouw garage. Daar wordt 70 procent van alle autokennis aangeleerd. Leren door te werken. En leren van TECH360. In jouw garage, onder jouw brug. Niet in een klaslokaal, niet uit een boek. Want jij wil jouw mensen onder de brug en niet in een klaslokaal. En doeners leren graag met hun handen, niet uit een boek. Bij TECH360 is alles er op gericht om jouw garagebedrijf effectiever en efficiënter te maken.

20%

Leren van anderen

In jouw bedrijf, op de werkvloer, wordt verreweg het meeste geleerd door te doen. De autotechnicus van nu leert vooral door te werken. En door samen te werken. Elkaar coachen, kennis delen en feedback geven is een wezenlijk onderdeel van de TECH360-aanpak. Niet kennis uit een boekje, maar kennis door te werken én kennis door samen te werken. Door te coachen en gecoacht te worden. Daar draait het om bij TECH360.


 

10%

Leren door training

Leren doe je op de plek die er echt toe doet. Op de werkvloer. In jouw garage. We snappen dat je jouw mensen op die werkvloer liever niet kwijt bent voor een training. En het is logisch dat doeners niet graag in een klaslokaal zitten. Training is zeker niet waar het honderd procent om draait bij TECH360. Maar zonder training leert niemand. TECH360 traint dan ook alleen waar het echt om draait.

TECH360
Assist

Wij ondersteunen jou met diagnose.

155,- /maand

Assist pakket aanvragen
1 autotechnicus
Extra autotechnicus 60,- per maand
Onbeperkt gebruik van de Vraagbaak
Via telefoon of whatsapp
TECH360 tegoed t.w.v. € 295,-
Service op dealerniveau
Praktijktrainingen
2 praktijkdagen per jaar
2 praktijkdagen per jaar
Wat houdt dat in?

Lees meer over onze abonnementen