• Uw gegevens

  • * Verplicht

TECH360 Partners

TECH360 is het middelpunt van jouw garagebedrijf. Een compleet systeem van technische ondersteuning en training. Het geeft je een brede kijk op de automotive wereld. Het helpt je continu voorbereid te zijn op nieuwe ontwikkelingen. In te spelen op nieuwe klantvragen. De juiste diagnose te stellen. En bij te blijven bij nieuwe technieken. Om jouw garage van nu op het niveau van morgen te brengen. Technisch en commercieel. Dat is TECH360. Onze expertise rondom jouw garage.

CHAMPION

TECH360 weet waar het in jouw garage om draait. En hoe jij de boel draaiende kan houden. CHAMPION maakt smeermiddelen met de meest geavanceerde additieven. Het is van groots belang de juiste smeermiddelen en vloeistoffen te gebruiken met de daarbij horende officiële OEM-goedkeuringen en specificaties. Zo worden onnodige reparaties en gevolgschades voorkomen. De specifieke technische kennis van smeermiddelen, vloeistoffen en markttrends van CHAMPION komt nu ook via TECH360 ter beschikking. Naast hoogwaardige smeermiddelen biedt CHAMPION het moderne garagebedrijf concepten voor een professionele uitstraling in de hedendaagse concurrerende markt. Aangesloten autobedrijven profiteren van vooruitstrevende technische en commerciële middelen, zoals het CHAMPION vaten- en oliekastconcept. Het moet immers blijven draaien in jouw garage.

KS-TOOLS

TECH360 weet waar het in jouw garage om draait. En hoe jij de boel draaiende kan houden. KS TOOLS levert jouw garage hierbij de juiste gereedschappen en werkplaatsuitrusting. Met hun passie voor intelligente en duurzame producten brengen ze gemak en efficiëntie binnen jouw werkplaats. De specifieke kennis over gereedschappen, werkplaatsuitrusting en de markttrends hierin komen nu ook via TECH360 ter beschikking. Het merk KS TOOLS staat voor hoge kwaliteit, oplossingsgerichtheid en flexibiliteit. Zo staat jouw garage klaar voor iedere klus en wordt de technische ondersteuning van TECH360 aangevuld met de juiste praktische gereedschappen. Het moet immers ten alle tijden blijven draaien in jouw garage.

Delphi Diagnose

TECH360 is het middelpunt van jouw garagebedrijf. Of het nu gaat om reparatie of onderhoud. Om voertuigen van gisteren, van vandaag of van morgen. Met Delphi diagnose heb jij een betrouwbare vriend aan jouw zijde. Deze topspeler op het gebied van voertuigdiagnose levert de juiste apparatuur en software om, voor het grootste gedeelte van het wagenpark, diagnoses uit te voeren op dealerniveau. Zo kunnen de monteurs in jouw werkplaats gemakkelijk onderhoud- en reparatiefuncties en belangrijke voertuigsystemen snel, efficiënt en nauwkeurig controleren. De kennis van Delphi en specifieke diagnose ervaring zijn door het partnership met TECH360 nu ook voor jou beschikbaar. De beste kennis, componenten en systemen, op jouw werkvloer. Dat is waar het uiteraard echt om draait in jouw garage.

ABONNEMENT PER GARAGE

Eén jaar optimale ondersteuning en training.

  • Onbeperkt Vraagbaak (technische helpdesk)
  • Jaarlijks Pass Thru tegoed t.w.v € 295,-
  • 1 Monteur
  • Kennistest
  • Twee trainingsdagen per jaar (14.00 – 20.00 uur)

TECH360 aanvragen play_arrow