• Uw gegevens

  • * Verplicht

TECH360 Trainingsaanbod

Voor een optimale samenwerking met onze TECH360-experts hebben wij twee standaard TECH360-trainingen per jaar. Slechts één van jouw monteurs hoeft die twee trainingen te volgen om jou toegang te verschaffen tot ons complete systeem van technische ondersteuning en training. Alle overige trainingen zijn optioneel.

GRATIS
Techniek

TECH360 Diagnose training

Standaard in het TECH360-programma zijn twee praktijktrainingen per jaar opgenomen. Deze praktijktrainingen bestaan uit een inleidend theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. Tijdens het praktijkgedeelte gaan de deelnemers aan de slag met de meest uiteenlopende problematiek die in de werkplaats kan voorkomen.

€ 495,-
Techniek

Pass Thru Workshop op locatie

Wanneer je meer kennis wilt opdoen over Pass Thru, ga je het liefst aan de slag in je eigen werkplaats met je eigen apparatuur en eigen accounts. Hierdoor zorg je er voor dat meerdere collega's binnen jouw bedrijf er mee leren te werken. Om jouw autobedrijf hierbij te helpen, levert TECH360 een Pass Thru Workshop op locatie aan.

€ 300,-
Techniek

Online trainingen

Sinds kort hebben wij een platform ontwikkeld voor online trainingen die je, waar en wanneer je maar wilt, kunt volgen. Vanachter je pc, tablet of laptop helpen wij je jouw kennis op peil te houden! Natuurlijk mag je rekenen op de kwaliteit die je van ons gewend bent! Deelnemers van TECH360 kunnen er voor kiezen om in ruil voor één praktijkdag met het gehele bedrijf online trainingen te volgen.

€ 1195,-
Preventie

RI&E traject

Sinds juli 2017 geldt er een gewijzigde arbeidsomstandighedenwet waarin o.a. is opgenomen dat elk bedrijf wat personeel in dienst heeft verplicht is om een RI&E, oftewel 'risico-inventarisatie & -evaluatie', uit te laten voeren. Met deze RI&E brengt u de risico’s en struikelblokken op het gebied van de veiligheid en gezondheid in uw eigen bedrijf in kaart. Zo krijgt u een goed beeld van de huidige stand van zaken. De bevindingen van een RI&E vormen de basis voor uw Plan van Aanpak met verbeterpunten op het gebied van arbeidsomstandigheden in uw organisatie.

€ 295,-
Preventie

BHV cursus

Adequaat kunnen reageren wanneer er bedrijfscalamiteiten ontstaan; dat is waar het om draait bij de BHV cursus van TECH360. We bieden trainingen die specifiek gericht zijn op bedrijfshulpverlening bij calamiteiten in het garagebedrijf.

€ 525,-
Techniek

AircoPro

TECH360 helpt jou inspelen op nieuwe klantvragen. Ook op klantvragen die je wel al kreeg, maar niet kon beantwoorden. Bijvoorbeeld over aircosystemen.

€ 425,-
Techniek

ADAS-Pro

TECH360 helpt jou inspelen op nieuwe klantvragen. Ook op klantvragen die je wel al kreeg, maar niet kon beantwoorden. Bijvoorbeeld over ADAS-systemen (Advanced Driver Assistance Systems).

€ 660,-
Techniek

DieselPro

TECH360 helpt jou inspelen op nieuwe klantvragen. Ook op klantvragen die je wel al kreeg, maar niet kon beantwoorden. Bijvoorbeeld over dieselsystemen.

€ 330,-
Techniek

TurboPro

TECH360 helpt jou inspelen op nieuwe klantvragen. Ook op klantvragen die je wel al kreeg, maar niet kon beantwoorden. Bijvoorbeeld over turbosystemen.

€ 1.615,-
Techniek

EV / Hybrid Pro

TECH360 helpt jou inspelen op nieuwe klantvragen. Ook op klantvragen die je wel al kreeg, maar niet kon beantwoorden. Bijvoorbeeld over EV-systemen.

€ 330,-
Techniek

BrakePro

TECH360 helpt jou inspelen op nieuwe klantvragen. Ook op klantvragen die je wel al kreeg, maar niet kon beantwoorden. Bijvoorbeeld over het remsysteem.

€ 498,-
Techniek

F-gassen / Terugwinnen Mobiele Airco’s

De training TMA 1 heeft als doel de cursist voor te bereiden op het examen F-gassen. De theorie wordt voortdurend toegelicht aan de hand van praktijkvoorbeelden en oefeningen.

* Slechts € 139,- per garage, per maand