• Uw gegevens

  • * Verplicht

TECH360 Trainen

Leren doe je op de plek die er echt toe doet. Op de werkvloer. In jouw garage. We snappen dat je jouw mensen op die werkvloer liever niet kwijt bent voor een training. En het is logisch dat doeners niet graag in een klaslokaal zitten. Training is zeker niet waar het honderd procent om draait bij TECH360. Maar zonder training leert niemand. TECH360 traint dan ook alleen waar het echt om draait.

Trainen om meer te leren.

Bij TECH360 zijn wij van mening dat we elke monteur altijd kunnen ondersteunen, maar dat we geen enkele monteur alles kunnen leren. Dat betekent niet dat TECH360 tegen trainen is. Integendeel! TECH360 vindt training nuttig als het rendementsverhogend werkt voor het garagebedrijf. Of omdat het de arbeidsvreugde van de monteur verhoogt. Maar TECH360 gelooft niet in trainen omdat het moet. Mensen verplicht in een leertraject duwen, werkt averechts. We weten dat de meeste van jouw medewerkers bij voorkeur leren met hun handen. On the job. Onder jouw brug. Daar draait TECH360 om.

Automotive supermensen.

Toch biedt TECH360 trainingen aan. Trainingen die helpen die laatste 10 procent rendementsverbetering eruit te halen. Met onze Pro-trainingen leiden wij jouw mensen op tot turbo-, diesel-, airco- en hybrid-experts. Leergierige en gedreven monteurs kunnen bij TECH360 in drie jaar tijd ware diagnose-experts worden. Kennis en kunde op het gebied van veiligheid, management en verkoop kunnen bij TECH360 worden bijgeschaafd. Wij denken hierbij niet dat wij van jouw medewerkers automotive supermensen kunnen maken; het enige dat wij met training voor ogen hebben is dat jouw mensen optimaal kunnen samenwerken met onze TECH360-experts.

Bronnen ontsluiten.

Optimaal samenwerken met onze TECH360-experts. In de praktijk. Daar draait het om. Voor die optimale samenwerking hebben wij twee standaard TECH360-trainingen per jaar. Slechts één van jouw monteurs hoeft die twee trainingen te volgen om jou toegang te verschaffen tot ons complete systeem van technische ondersteuning en training. Alle overige trainingen zijn optioneel. Want TECH360 is er heilig van overtuigd dat in een garagebedrijf 70 procent geleerd wordt door gewoon te werken, 20 procent door samen te werken en slechts 10 procent door te trainen. Zo houd jij jouw garage van nu op het niveau van morgen. Dat is alles waar het om draait bij TECH360.

ABONNEMENT PER GARAGE

Eén jaar optimale ondersteuning en training.

  • Onbeperkt Vraagbaak (technische helpdesk)
  • Jaarlijks Pass Thru tegoed t.w.v € 295,-
  • 1 Monteur
  • Kennistest
  • Twee trainingsdagen per jaar (14.00 – 20.00 uur)

TECH360 aanvragen play_arrow