• Uw gegevens

  • * Verplicht
Techniek

Online trainingen

Voor autotechnische professionals is training en opleiding erg belangrijk. We willen immers bijblijven wat betreft (nieuwe) techniek. Wij begrijpen dat een training volgen op één van onze locaties soms niet mogelijk of spannend kan zijn. En daarom hebben wij besloten om, naast de reguliere, ook online trainingen aan te bieden in samenwerking met onze partner GMTO.

€ 300,- Of in ruil voor één praktijkdag

Nieuw platform
Sinds kort hebben wij een platform ontwikkeld voor online trainingen die je, waar en wanneer je maar wilt, kunt volgen. Vanachter je pc, tablet of laptop helpen wij je jouw kennis op peil te houden! Natuurlijk mag je rekenen op de kwaliteit die je van ons gewend bent!

 

Wat kost het?
Deelnemers van TECH360 kunnen er voor kiezen om in ruil voor één praktijkdag met het gehele bedrijf online trainingen te volgen. Heb je dit jaar nog geen gebruik gemaakt van het tegoed voor de praktijkdagen? Dan is toegang tot de portal kosteloos. Heb je het tegoed al verbruikt of wil je naast je praktijkdagen ook online trainingen volgen? Dan kun je voor slechts 300 euro met jouw hele team toegang krijgen tot onze online trainingen.

 

Online trainingsaanbod
Momenteel bieden wij de volgende online trainingen aan:

– Relatieve compressie test
– Wielsensoren (2 delen)
– Scope gebruik (2 delen)
– Data netwerken (hogesnelheid CANBUS) (2 delen)
– Hybride/ EV diagnose
– Duty Cycle
– Motormanagement systemen benzine
– Benzine injectoren

De online trainingen hebben een duur van ongeveer 45 minuten en de komende periode zal er elke 14 dagen een nieuwe training worden toegevoegd.

 

Toegang tot de online trainingsportal?
Wil je met jouw garagebedrijf toegang tot de portal? Neem dan contact met de TECH360 klantenservice.

Toegang aanvragen play_arrow

Data en locaties

Er zijn geen agenda items.

ABONNEMENT PER GARAGE

Eén jaar optimale ondersteuning en training.

  • Onbeperkt Vraagbaak (technische helpdesk)
  • Jaarlijks Pass Thru tegoed t.w.v € 295,-
  • 1 Monteur
  • Kennistest
  • Twee trainingsdagen per jaar (14.00 – 20.00 uur)

TECH360 aanvragen play_arrow

TECH360 Veelgestelde vragen

Zeker niet! Jullie mogen de Vraagbaak zo vaak bellen als nodig, de kosten zitten hiervoor verwerkt in het basis abonnement. Bij TECH360 is ons motto: heb je vragen, stel ze dan liever tien keer teveel dan één keer te weinig!

Nee, dit hoeft niet, anders zou de garage misschien wel gesloten moeten worden en dat is niet handig. Elke monteur kan zijn eigen trainingen inplannen op de voor hem meest handige locatie en datum.

Via Pass Thru maak je een connectie met het originele kanaal van de fabrikant. Met deze connectie kan je o.a. originele software laden. Remote Services is bedoeld voor o.a. het aanmelden van achteraf ingebouwde systemen, het wissen van DCT codes, resetten van een service-interval. Deze zaken doen wij voor jou op afstand, zodat je zelf verder kunt met een andere klus.

Om Pass Thru te kunnen gebruiken heb je allereerst een account bij een fabrikant nodig. Wil je ook software gaan laden, dan zal je een VCI met J2534-protocol nodig hebben. J2534 staat voor de programmeerfunctie. Mogelijk kan jouw huidige tester dit ook, informeer hiervoor bij jouw leverancier. De software moet op een laptop of PC kunnen worden gezet. Tevens moet er ook naar de acculader gekeken worden; TECH360 adviseert een acculader die kan ‘flashes’ en 100 A kan leveren met een minimale boordspanning van 13.5 V.

Bij TECH360 krijg je volledige ondersteuning voor Pass Thru. Het aanvragen van één account zit al verwerkt in het basis abonnement. Wil je ermee aan de slag, dan kan je live ondersteuning van ons aanschaffen.